Gaļas hešs

Sastāvdaļas

  • 60 g sviesta
  • 1 liels sīpols ,sagriezts mazos gabaliņos
  • 750 g kartupeļu,sagrieztu gabaliņos
  • 300 ml liellopa gaļas buljona
  • Sāls melnie pipari
  • 325 g (1 konservēta kārba) sālītas liellopu gaļas ,sagrieztas gabalos
  • Sakapāti pētersīļi greznošanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Lielā cepamajā pannā izkausē sviestu,ieber sīpolus un, laiku pa laikam apmaisot,cep uz lēnas uguns dažas minūtes,līdz tie kļūst mīksti.
  2. Ieber kartupeļus un apviļā tos sviestā.Pannā ielej buljonu,pieber sāli un piparus.Vāra uz lēnas uguns 10 - 15 min līdz kartupeļi ir mīksti un buljons uzsūcies.
  3. Iejauc sālīto liellopu gaļu un silda,līdz tā izkarsējas.Pannu liek zem karsta grila 7 cm attālumā no sildelimenta un apbrūnina ēdiena virsmu.Grezno ar pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi