Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaļas hešs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 60 g sviesta
  • 1 liels sīpols ,sagriezts mazos gabaliņos
  • 750 g kartupeļu,sagrieztu gabaliņos
  • 300 ml liellopa gaļas buljona
  • Sāls melnie pipari
  • 325 g (1 konservēta kārba) sālītas liellopu gaļas ,sagrieztas gabalos
  • Sakapāti pētersīļi greznošanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Lielā cepamajā pannā izkausē sviestu,ieber sīpolus un, laiku pa laikam apmaisot,cep uz lēnas uguns dažas minūtes,līdz tie kļūst mīksti.
  2. Ieber kartupeļus un apviļā tos sviestā.Pannā ielej buljonu,pieber sāli un piparus.Vāra uz lēnas uguns 10 - 15 min līdz kartupeļi ir mīksti un buljons uzsūcies.
  3. Iejauc sālīto liellopu gaļu un silda,līdz tā izkarsējas.Pannu liek zem karsta grila 7 cm attālumā no sildelimenta un apbrūnina ēdiena virsmu.Grezno ar pētersīļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas