Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīta cūkgaļas-garneļu karbonāde

2006. gada 1. decembris
Foto: Anita Akmentiņa
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu sagriež šķēlēs, apkaisa ar sāli un pipariem un plāni izklopē.Izklopētam gabalam jābūt apmērām plaukstas lielumā.
2. Ja izmanto saldētās garneles, tad pirms pildīšanas gaļā vienmērīgā temperatūrā jāatlaidina un jānotecina liekais šķidrums.
3. Dilles sīki sasmalcina, olu sakuļ un samaisa ar garnelēm. Dilles vajag tikai tik, cik smaržai. Savukārt ola ir nepieciešama, lai garneles turētos kopā.
4. Uz gaļas uzklāj garneles , tad satin rullītī un galiņus aizsprauž ciet.
5. Pēc tam apviļā olā ,rīvmaizē un eļļā cep. Cepot rullīši kārtīgi jāapgroza , lai no visām pusēm būtu glīti brūni.
6. Ļoti labi garšo ar sautētiem dārzeņiem.
Uz augšu