Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīta cūkgaļas-garneļu karbonāde

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Liess cūkgaļas karbonādes gabals
  • Lobītas garneles
  • Ola
  • Svaigas dilles
  • Rīvmaize
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež šķēlēs, apkaisa ar sāli un pipariem un plāni izklopē.Izklopētam gabalam jābūt apmērām plaukstas lielumā.
  2. Ja izmanto saldētās garneles, tad pirms pildīšanas gaļā vienmērīgā temperatūrā jāatlaidina un jānotecina liekais šķidrums.
  3. Dilles sīki sasmalcina, olu sakuļ un samaisa ar garnelēm. Dilles vajag tikai tik, cik smaržai. Savukārt ola ir nepieciešama, lai garneles turētos kopā.
  4. Uz gaļas uzklāj garneles , tad satin rullītī un galiņus aizsprauž ciet.
  5. Pēc tam apviļā olā ,rīvmaizē un eļļā cep. Cepot rullīši kārtīgi jāapgroza , lai no visām pusēm būtu glīti brūni.
  6. Ļoti labi garšo ar sautētiem dārzeņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas