Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sacepums no kartupeļiem un gaļām

2006. gada 1. decembris
Foto: Māra Niedra
Pagatavošana
150 min
1. Kartupeļus, baklažānus, tomātus un žāvēto gaļu sagriež šķēlītēs.
2. Cepamformā kārto apakšā žāvēto gaļu, tad kārtu ar kartupeļiem, tad baklažānu, tomātu, malto gaļu, kartupeļus, žāvēto gaļu.
3. Iešaujam cepeškrāsnī uz grādiem kādiem 200 un aizmirstam uz stundu pusotru.
4. Sarīvējam sieru, samaisam ar krējumu un, pārliecinoties, ka virspusē esošās karpeļu šķēlītes ir gatavas - pārlejam/pārsmērējam/nokrāmējam virsu ar minēto maisījumu. Iešaujam vēlreiz krāsnī un aizmirstam uz pusstundu.
Uz augšu