Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tīteņi= sēnes + rīsi+ kāposti

2006. gada 29. novembris
Foto: Evita Andrejeva
Pagatavošana
1 min
1. Kāpostu lapas izmazgā , un liek vārīties 3-5 min.
2. 2gl ūdens, 1 tējk eļļas, sāls un rīsi katliņā un vārīt apmēram 10min.
3. Šampinjonus nomazgāt, sagriezt. Sagriezt sīpolus. Burkānus sarīvēt.
4. Pannā ielej 2 ēdk eļļas ,un tur apcept sīpolus 3-4 min. sēnes , cept 2-3 min.Tad pievieno burkānus un sautē vēl 5 minūtes, un tad pievieno rīsus.
5. Tomātus sablenderē, vievieno sāli , piparus un cukuru.
6. Masu liek kāpostu lapās, apcep uz pannas un liek sautēties vēl 10 min., pārlejot ar sagatavoto tomātu mērci.
Uz augšu