Alņa gaļas - paprikas karbonāde

Sastāvdaļas

  • Alņa gaļa
  • 2 olas
  • Milti
  • Ķiploku sāls
  • Malta paprika

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež vidēji mazos, garenos gabaliņos, izklapē no abām pusēm. Uzber maltu papriku un ķiploku sāli. Apviļā miltos, pēc tam sakultā olā (ar nedaudz sāli) un cep eļļā.
  2. Sākumā cep uz straujākas uguns no abām pusēm, pēc tam - uz mazākas. Cepšanas procesā pāris reizes karbonādēs iedursta ar dakšiņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi