Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 krūzīte vārītu rīsu
  • 2 olas
  • 1 glāze cukura
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1.5 glāzes miltu
  • 2 glāzes piena
  • 1 tējkarote sodas
  • Vanilīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Sakuļ olas, pievieno cukuru un mīkstu sviestu.
  2. Iesijā 1 glāzi miltu, pievieno 1 glāzi pienu. Iesijā pārējos miltus un pievieno atlikušo pienu.
  3. Ieslēdz cepeškrāsni režīmā "no abām pusēm".
  4. Pievieno vārītus rīsus. Pieber sodu un pus paciņu vanilīnu. Mīklu maisa, līdz tā ir viendabīga un vidēji bieza. Ja nepieciešams, pievieno vairāk pienu.
  5. Sagatavo cepešpannu - uz lej eļļu, bet ne pārāk daudz.
  6. mīklu lej uz pannas un liek cepeškrāsnī. Cep apmēram 30 min. Pa vidam nomaina režīmu uz "no apakšas".
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas