Rīsu kūka

2006. gada 29. novembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
50 min
1. Sakuļ olas, pievieno cukuru un mīkstu sviestu.
2. Iesijā 1 glāzi miltu, pievieno 1 glāzi pienu. Iesijā pārējos miltus un pievieno atlikušo pienu.
3. Ieslēdz cepeškrāsni režīmā "no abām pusēm".
4. Pievieno vārītus rīsus. Pieber sodu un pus paciņu vanilīnu. Mīklu maisa, līdz tā ir viendabīga un vidēji bieza. Ja nepieciešams, pievieno vairāk pienu.
5. Sagatavo cepešpannu - uz lej eļļu, bet ne pārāk daudz.
6. mīklu lej uz pannas un liek cepeškrāsnī. Cep apmēram 30 min. Pa vidam nomaina režīmu uz "no apakšas".
Uz augšu