Kukurūzas sacepums

Sastāvdaļas

  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1.25 glāzes piena
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 /8 tējkarote piparu
  • 1 viegli sakulta ola
  • ¼ tējkarotes maigo dzelteno sinepju
  • 2 glāzes kukurūzas (atkausē, ja saldēta)
  • 1 glāze sadrupinātu sāļo sausiņu (crackers)
  • 2 ēdamkarotes kausēta sviesta

Pagatavošana

45 min.
  1. Iekarsē krāsni -- 175 grādi.
  2. Izkausē sviestu uz vidējas liesmas, piekul klāt miltus, tad pakāpeniski pievieno pienu un nepārtraukti maisi līdz masa ir gluda un bieza.
  3. Noņem katlu no uguns. Pievieno sāli, piparus, olu, sinepes un kukurūzu.
  4. Iezied sacepuma pannu ar sviestu. Ielej tajā kukurūzas masu un pārlej kausēto sviestu. Cep bez vāka 30 minūtes līdz masa viegli brūna.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi