Vista savā sulā

2006. gada 27. novembris
Foto: Solvita
Pagatavošana
60 min
1. Vistas stilbiņiem atdala gaļu no kauliem. (Kaulus vēlāk var lietot buljona vārīšanai) Gaļu sagriež gabaliņos. Burkānu notīra un sagriež.
2. Trauku izvēlas tādu, kuram ir vāks. Gaļu kārto traukā pamīšus ar burkānu gabaliņiem un notīrītām ķiploka daiviņām. Neaizmirst pievienot sāli un piparus. Beigās uzliek vāku.
3. Trauku liek aukstā cepeškrāsnī. Vēlāk lēnītēm palielina temperatūru, lai trauks uzsilst reizē ar cepeškrāsni. Cep apmēram 1 stundu.
4. Var ēst gan karstu, gan aukstu. Aukstā veidā ēdiens līdzīgs galertam.
Uz augšu