Vista savā sulā

Sastāvdaļas

  • 4 vistas stilbiņi
  • 1 vidēji liels svaigs burkāns
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Melnie maltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Vistas stilbiņiem atdala gaļu no kauliem. (Kaulus vēlāk var lietot buljona vārīšanai) Gaļu sagriež gabaliņos. Burkānu notīra un sagriež.
  2. Trauku izvēlas tādu, kuram ir vāks. Gaļu kārto traukā pamīšus ar burkānu gabaliņiem un notīrītām ķiploka daiviņām. Neaizmirst pievienot sāli un piparus. Beigās uzliek vāku.
  3. Trauku liek aukstā cepeškrāsnī. Vēlāk lēnītēm palielina temperatūru, lai trauks uzsilst reizē ar cepeškrāsni. Cep apmēram 1 stundu.
  4. Var ēst gan karstu, gan aukstu. Aukstā veidā ēdiens līdzīgs galertam.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi