Augļu sacepums ar vīna mērci

Sastāvdaļas

  • 1 kārbiņa konservētu ananāsu
  • 4 kivi
  • 3 -4 mandarīni
  • Mērcei
  • 4 olu dzeltenumi
  • 60 g cukura
  • 150 g pussaldā baltvīna
  • Noformēšanai
  • Mandeļu skaidiņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mērcei: olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno baltvīnu un rīvētu citronu miziņu.
  2. Liek ūdens peldē un turpina putot, līdz mērce nedaudz sabiezē.
  3. Cepamajā veidnē kārto augļu gabaliņus.
  4. Pārlej ar mērci, pārkaisa ar mandeļu skaidiņām.
  5. Liek sakarsētā cepeškrāsnī (180 grādos) un karsē 10 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi