Buljons ar pafitroļiem

Sastāvdaļas

  • Buljons pēc izvēles
  • 2 olas
  • 200 g piens
  • 140 g milti
  • Sāls
  • Eļļa vārīšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Izvāra buljonu.
  2. Pagatavo pafitroļus.
  3. No olām, piena, miltiem un sāls pagatavo mīklu (tā lai ne pārāk biezai un ne pārāk šķidra).
  4. Katliņā uzvāra eļļu.
  5. Caur caurduri (mazām porcijām) mīklu lej katliņā (viegli apmaisot.
  6. Kad birzulīši (apmēram zirņa lieluma) sāk viegli brūnēt, tos ar putu karoti izņem no eļļas un ber uz sietiņa, lai notek tauki.
  7. Buljonu lej šķīvī, ieber pafitroļus, pārkaisa ar dillēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi