Zivju galerts

Zivju galerts
Foto: Depositphotos
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 0.8 kg vārītu zivju bez asakām
  • 2 cieti vārītas olas
  • Vārīti burkāni
  • Pētersīļu zaļumi
  • Konservēti zaļie zirnīši, ja vēlās
  • Citronu šķēlītes, ja vēlās
  • Zivju buljons, kam pielikts uzbriedināts želatīns (uz 1 l buljona - 30-40 g želatīna), vai buljons, kas vārīts no teļa kājām

Pagatavošana

120 min.
  1. Rievainu formu izskalo ar vārītu aukstu ūdeni, ielej 0,5 cm biezu kārtu recējošā buljona, sarecina.
  2. Virs tā liek rotājumu: olu šķēlītes, pētersīļu zaļumus, zirnīšus vai plānas citronu šķēlītes, atkal pārlej ar buljonu, sarecina.
  3. Virsū liek glītos gabaliņos sadalītu zivi.
  4. Pārlej buljonu, sarecina; izgāž no formas uz lēzena trauka, pasniedz ar dārzeņu salātiem, mārrutkiem. Šādā veidā var pagatavot jebkuras zivs galertu.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Aina Lange 2009. gada 6. novembris 20:27
"Loti garšīgs galerts, es gatavoju līņa galertu.Manai ģimenei arī ļoti garšo!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi