Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Zivju galerts

Zivju galerts

FOTO: Depositphotos

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.8 kg vārītu zivju bez asakām
  • 2 cieti vārītas olas
  • Vārīti burkāni
  • Pētersīļu zaļumi
  • Konservēti zaļie zirnīši, ja vēlās
  • Citronu šķēlītes, ja vēlās
  • Zivju buljons, kam pielikts uzbriedināts želatīns (uz 1 l buljona - 30-40 g želatīna), vai buljons, kas vārīts no teļa kājām
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Rievainu formu izskalo ar vārītu aukstu ūdeni, ielej 0,5 cm biezu kārtu recējošā buljona, sarecina.
  2. Virs tā liek rotājumu: olu šķēlītes, pētersīļu zaļumus, zirnīšus vai plānas citronu šķēlītes, atkal pārlej ar buljonu, sarecina.
  3. Virsū liek glītos gabaliņos sadalītu zivi.
  4. Pārlej buljonu, sarecina; izgāž no formas uz lēzena trauka, pasniedz ar dārzeņu salātiem, mārrutkiem. Šādā veidā var pagatavot jebkuras zivs galertu.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja sinepju un medus glazūrā

Vistas fileja sinepju un medus glazūrā

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas