Igauņu reņģu rulete

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Svaigas renģes 200g
  • Olas puse
  • Sīpoli 20g
  • Baltmaize 10g
  • Piens 13 g
  • Rīvmaize 20g
  • Eļļa ietaukošanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Reņģes iztīra ,samaļ kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi pieliek olu dzeltenumu ,sasmalcinātus sīpolus,sāli,piparus,beigās pieliek saputotu olas baltumu.izveido ruleti.pākaisa ar rīvmaizi,aprasina ar kausētu sviestu un cep cepeškrāsnī ietaukotā veidnē.
  2. Pasniedz ar kartupeļu biezeni un salātiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi