Sākums > Receptes > Brokastis

Maizītes ar vistas gaļu un dārzeņiem

2005. gada 7. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Vistas filejas var novārīt iepriekšējā vakarā, var arī tad, kad gatavos maizes - palielināsies gatavošanas laiks, toties maizītes sanāks siltas.
Pagatavošana
15 min
1. Sasmalcina vistas fileju, sarkano sīpolu. Pieber sāli, piparus, pielej majonēzi, samaiza.
2. Sagriež šķēlēs tomātu, nelielos gabaliņos saplūkā salātlapas.
3. Uz apakšējās maizes šķēles ziež vistas gaļas masu, uz tās kārto tomātu šķēles, tad bagātīgi salātu lapas.
4. Visu noslēdz ar otru šķēli maizes. Pasniedzot, var pārgriezt uz pusēm, lai glītāk.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu