Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Svaiga zemeņu torte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 125 g miltu
  • 40 g cukura
  • 80 g sviesta
  • Vanilīncukurs
  • Sāls
  • 400 g zemeņu
  • 400 g saldā krējuma
  • 4 ēdamkarotes cukura
  • 2 ēdamkarotes želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pamats:
  2. Miltus iesijā bļodā, uzber cukuru, vanilīncukuru, šķipsniņu sāls un gabaliņu sagrieztu sviestu.
  3. Visu samīca, līdz veidojas gluda mīkla.
  4. Izveido kukulīti, ietin folijā un ieliek uz stundu ledusskapī.
  5. Uz dēļa uzkaisa miltus, liek mīklu un izveltnē apmēram 0,5cm biezumā, tad ieklāj cepamajā formā (ieteicams dieametrs būtu 20cm), un mailiņas uzloka uz augšu.
  6. Cep ~20 minūtes 200 grādu temperatūrā.
  7. Tad izcepto mīklu nedaudz atdzesē un izņem no formas.
  8. Virskārta:
  9. Krējumam pievieno cukuru un vanilīncukuru, saputo.
  10. Caur sietu izberž zemenes, uzbriedina želatīnu un pievieno visu putukrējumam. Tad samaisa un visu ievieto ledusskapī.
  11. Kad masa sāk sastingt, to vēlreiz uzputo.
  12. Izcepto tortes formu liek atpakaļ formā un tai virsū saputoto virsmu.
  13. Torti novieto vēsumā.
  14. Rotā ar šķēlītēs sagrieztām zemenēm.
  15. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas