Olas ar bekonu sinepju mērcē

Sastāvdaļas

  • 8 vārītas olas
  • 8 plānas bekona šķēlītes
  • 1 puravs
  • 150 ml sakņu buljona
  • Tējk. miltu
  • 100 ml saldā krējuma
  • Ēd.k. sinepju, sāls
  • Pipari
  • Cukurs
  • 2 ēd.k. kapātu pētersīļu
  • Augu eļļa un sviests cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas noloba, katru ietin bekona šķēlēs un sakarsētā eļļā no visām pusēm apcep.
  2. Puravu sagriež riņķīšos un sviestā dažas minūtes pasautē.
  3. Pārkaisa ar miltiem, maisot pielej buljonu un uzvāra.
  4. Pievieno saldo krējumu, sinepes, sāli, piparus, nedaudz cukura un vēlreiz uzvāra.
  5. Olas pārlej ar sinepju mērci, klāt pasniedz vērītus kartupeļus.
  6. Pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi