Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Aknu pastēte ar riekstiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g broilera aknu
  • 1 neliels sīpols
  • 500 g maltās cūkgaļas
  • 3 olas
  • 2 dl saldā krējuma
  • 2 tējk. sāls
  • 2 tējk. estragona
  • 1 ēd.k. garšaugu maisījuma
  • 1 tējk. melno piparu
  • 2 ēd.k. konjaka
  • 80 g riekstu
  • Mazliet sviesta cepšanai un veidnes ieziešanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakarsē krāsni līdz 175 grādiem temperatūras.
  2. Samaļ aknas un sīpolu ( daļu aknu atstāj nesamaltas).
  3. Samaltās aknas sajauc ar malto gaļu un pievieno olas, krējumu, sāli, garšvielas un konjaku.
  4. Atlikušās aknas sagriež gabaliņos, kurus apbrūnina taukos uz pannas un tad izsautē.
  5. Samaļ riekstus.
  6. Riekstus un izsautētas aknas sajauc ar malto aknu un gaļas maisījumu.
  7. Maisījumu liek ar sviestu ieziestā 1,5 l veidnē.
  8. 1,5 stundas cep sakarsētā cepeškrāsnī.
  9. Ja pastēti cep mikroviļņu krāsnī, to sadala divās veidnēs un ar pilnu jaudu cep 10-12 minūtes.
  10. Pastēti atdzesē un ļauj garšvielām pa nakti "ievilkkties".
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas