Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Baltvīnā sautēts trusis

Baltvīnā sautēts trusis

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 truša
  • 10-12 melnās olīvas
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Rozmarīns
  • Milti apviļāšanai
  • Olīveļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Trusi jau sagatavoju iepriekšējā dienā. Noskalo, nosusina un pa nakti liek leduskapī.
  2. Otrā dienā gabaliņus apviļā miltos un olīveļļā sacep zeltainus.
  3. Cepoties pievieno ar visu miziņu saspiestas ķiploka daiviņas (lai taukos nesadeg), rozmarīnu un pārlej baltvīnu tā, lai tikko apsedz gaļu. Sāli liek pēc vajadzības.
  4. Cieši noslēgtu panniņu liek cepeškrāsnī un sautē gatavu. Tad bez vāka vēl 7 - 8 min., līdz mērce nedaudz sabiezē.
    Pasniedzot, pārber ar olīvām.

    Labu apetīti!
    Cieši noslēgtu panniņu liek cepeškrāsnī un sautē gatavu. Tad...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurzemnieku aukstā zupa ar siļķi, olām un kartupeļiem

Kurzemnieku aukstā zupa ar siļķi, olām un kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas