Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Baltvīnā sautēts trusis

2006. gada 18. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
120 min
1. Trusi jau sagatavoju iepriekšējā dienā. Noskalo, nosusina un pa nakti liek leduskapī.
2. Otrā dienā gabaliņus apviļā miltos un olīveļļā sacep zeltainus.
3. Cepoties pievieno ar visu miziņu saspiestas ķiploka daiviņas (lai taukos nesadeg), rozmarīnu un pārlej baltvīnu tā, lai tikko apsedz gaļu. Sāli liek pēc vajadzības.
4. Cieši noslēgtu panniņu liek cepeškrāsnī un sautē gatavu. Tad bez vāka vēl 7 - 8 min., līdz mērce nedaudz sabiezē.
Pasniedzot, pārber ar olīvām.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu