Lāča ķepa

2006. gada 17. novembris
Foto: zane vlasevica
Pagatavošana
45 min
1. karbonādes izklapē ar gaļas āmuriti,apkaisa ar garšvielām un apcep uz pannas no abām pusēm gaiši brūnā krāsā,pēc tam liek uz cepešpannas.Tad sagriež sīpolus rinķīšoš un nedaudz apcep uz pannas,kārto uz apceptām karbonādes sķēlētēm.sagriež tomātus šķēlītēs un arī kārto uz karbonādes,to skaisto kārtojumu liec cepeškrāsnī 200 grādos uz 20 minūtēm,pa to laiku sarīvē sieru un sajauc ar olu.tad izņem karbonādi no krāsns un uzliec siera masu uz visām karbonādem liec atpakaļ krāsnī vēl uz 5-10 minūtēm.
2. piedevās var dot vāritus kartupeļus ar svaigiem darzeņu salātiem un rotāt ar zaļumiem,vai captiem dārzeņiem.
3. ļoti garšigi un sātīgi.
4. labu apetīti.
Uz augšu