Kramelizētas auzu pārslas

Sastāvdaļas

  • 200 g auzu pārslas
  • 100 g sviesta
  • 100 g cukura
  • 50 g mandeles

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu ar cukuru uz pannas karsē gaiši brūnus.
  2. Tad pieber auzu pārslas, sasmalcināt mandeles un maisot izkarsē.
  3. Pec tam masu liek uz lēzena trauka vai pergamenta, kas parziests ar sviestu, un ar nazi nolīdzna 0,5 – 1,0 cm biezā plāksnē.
  4. Kad masa atdzisusi, sāk sabiezēt (apmēram pēc 10 – 15 min.), tad to sagriež četrstūrainos gabaliņos vai izveido mazus plācenīšus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi