Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Kramelizētas auzu pārslas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g auzu pārslas
  • 100 g sviesta
  • 100 g cukura
  • 50 g mandeles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu ar cukuru uz pannas karsē gaiši brūnus.
  2. Tad pieber auzu pārslas, sasmalcināt mandeles un maisot izkarsē.
  3. Pec tam masu liek uz lēzena trauka vai pergamenta, kas parziests ar sviestu, un ar nazi nolīdzna 0,5 – 1,0 cm biezā plāksnē.
  4. Kad masa atdzisusi, sāk sabiezēt (apmēram pēc 10 – 15 min.), tad to sagriež četrstūrainos gabaliņos vai izveido mazus plācenīšus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas