Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Maigais garneļu pīrāgs

Maigais garneļu pīrāgs

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g kārtainās mīklas ("Tešla" bez rauga, ir lielveikalos)
  • 300 g svaigu/atsaldētu spinātu
  • 3 olas
  • 100 g saldā krējuma 35%
  • 150 g sausa biezpiena
  • 150 g tīrītu garneļu
  • 100 g rīvēta siera
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Istabas temperatūrā atlaidina mīklu un garneles.
  2. Sakarsē cepeškrāsni līdz 170 C.
  3. Zemu kūkas formu ieziež ar sviestu.
  4. Ar atlaidinātajām loksnēm izklāj formas dibenu un malas, sadursta ar dakšiņu, liek cepties līdz kļūst zeltaina.
  5. Nomazgātām spinātu lapām nogriež kātiņus un uz 2 min. iemērc verdošā ūdenī, notecina.
  6. Sietā izberž biezpienu, lai tas ir irdens.
  7. Saputo olas, beigās olās ieputo saldo krējumu, sāli, piparus.
  8. Ar krējumu saputotajām olām pievieno biezpienu, spinātus un garneles.
  9. Kad forma ir zeltaina, izņem to no krāsns, uz paceptās mīklas liek sagatavoto maisījumu.
  10. Liek krāsnī cepties 20 min. Tad uzkaisa rīvētu sieru un ieliek krāsnī vēl uz laiku, lai izkūst siers un nedaudz apbrūninās.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas