Komentāri par: Nēģi želejā

inta 2014. gada 21. decembris 20:54
paldies par recepti. Domàju,ka bùs garsìgi!
armands indriksons 2013. gada 19. decembris 15:00
Nav ne vainas receptei protams kam ir kur laukā uz režģīti uz oglēm uzcet tas ir super bet dzīvoklī gatavot ir citādāk receptes ir dažādas nenoniecinieti cita gatavotus gatavo kā tev tīk par garšas gaumi jau nestrīdas man jau vislabāk uz oglēm cepti un sāli pec tam super
Egita 2013. gada 8. novembris 16:55
Paldies par recepti!
JB 2012. gada 8. decembris 23:31
brinumgardi nēģi ir tikko izcepti uz oglēm!!!
smirdelis 2011. gada 17. decembris 20:24
Ļoti garšīgi un arī nesmird nenolieciet otru tas nav pieklājīgi...
Piemēram veikalā nopērkamie negaršo pēc nekā....
Kas var būt labāks par mājās taisītiem nēgiešiem
Dace 2011. gada 3. decembris 11:00
Mīlīši!!!
Godīgi sakot - neizprotu komentētājus. Ja jau neapmierina receptes veids, ko skataties??? Rakstiet savu recepti!!!
Katrs no receptes var paņemt sev vēlamo ieteikumu. Esiet tik pieklājīgi un "nenolieciet" otru!!!
Mega Piranha 2010 FESTiVAL NORDiC PAL DVDR-TV2LAX9 2010. gada 23. novembris 20:42
Man jautājums par to, cik ļoti viņi smird tos gatavojot? Vai ir trakāk nekā ar zivi?
imants 2010. gada 5. novembris 12:46
vēl sviestu?būs gan par treknu!nekādu želantīnu!
gints 2010. gada 30. oktobris 15:20
vakar tika tais'ti nēģi pēc šis receptes,bet līdz želantīnam netika,jo tika apēsti jau ātrāk:) ņam,ņam garšīgi
Maijucs 2009. gada 13. decembris 00:22
Mazliet cits piegājiens. :)
Kārtoju pīlē cieši jau pēc apcepšanas, piespiežu, lai tiešām blīvi sakļautos.
Šķidrumu gatavoju ar sāli un kafiju- pannas novārījumā, ja nēģi kārtīgi salikti, vajag maz.
Aplej sakārtotos nēģus, nekādu želatīnu un visādas eksotiskas garšvielas, lai nenomāktu nēģu dabiskā garšu.
Karsē cepeškrāsnī var arī uz liesmas apm pusstundu, kā jau teikts. Noliek vēsumā un nākošā dienā- ņam, ņam.. :) Labu apetīti.
dace 2009. gada 12. oktobris 22:25
Ļoti labi,ka viens cilvēks vismaz uzrakst recepti kā jātaisa.PALDIES!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas

Jaunākās receptes