Cūkas podiņš ar čili

Sastāvdaļas

  • 200 g cūkas fileja
  • 100 g zaļās pupiņas
  • 200 g konservētas sarkanās pupiņas
  • 300 g kartupeļi
  • 100 g salds krējums
  • 50 g tomātu mērce
  • 50 g saldā čili mērce
  • 1 buljona kubiņš
  • 50 g sviests

Pagatavošana

20 min.
  1. Vārītus kartupeļus sagriež ripiņās un apcep sviestā.Noliek atsevišķi.Karstā pannā ātri apcep stienīšos sagrieztu cūkas fileju un zaļās pupiņas tām uzlej nedaudz ūdeni un pievieno buljonu.Kad viss sāk vārīties pievieno saldo krējumu, tomātu mērci un saldo čili mērci.Ļauj lai uzvārās un tad pievieno sarkanās pupiņas un apceptos kartupeļus.To visu liek māla podiņā un pasniedz.Ļoti labs aukstā laikā, nedaudz pikants un sildošs.

Komentāri

Rainis 2010. gada 25. augusts 21:42
labak nevjag

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi