Risi e bise

Sastāvdaļas

  • 3 bekona šķēles
  • 1 sīpols
  • 1 ēd.k. eļļa
  • 300 g risoto rīsu
  • 1 gaļas buljons
  • 800 g karsta ūdens
  • 200 g saldētu zirnīši
  • Svaigi pētersīļi
  • Sāls un melnie pipari
  • 100 g Parmas siera skaidiņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasmalcina bekonu un sīpolu.
  2. Brīdi cep bekonu un sīpolu katliņā.
  3. Pievieno katlā rīsus, biljona kubiņu u n karstu ūdeni pa mazām proporcijām.
  4. Vēra, līdz rīsi ir mīksti.
  5. Beigās iemaisa zirnīšus un ievieno sasmalcinātus pētersīļus, sāli, piparus un Parmas siera skaidiņas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi