Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Līdaka majonēzē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg līdaku
  • 1 citrona sula
  • 2 ēdamk. tomātu biezeņa
  • 1 ola
  • Sāls
  • Nedaudz muskatrieksta
  • 100 g rīvmaizes
  • 2 ēdamk. miltu
  • Garšvielasmajonēze
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Līdakas notīra, nomazgā, izņem asakas, sadala gabaliņos, pārslaka ar citrona sulu, sajauktu ar tomātu biezeni. Marinē divas stundas. Tad līdakas gabaliņus iemērc miltos, sakultā olā, kam pieliek sāli un garšvielas, apvārta rīvmaizē un cep eļļā no abām pusēm gaiši brūnus. Atdzisušiem pārlej majonēzi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas