Ar biezpienu pildīti āboli

Sastāvdaļas

  • 600 g saldskābu ābolu
  • 250 g biezpiena
  • 20 g sviesta
  • 2 olu dzeltenumi
  • 2 ēd.k. rīvmaizes
  • 100 g rozīņu
  • 40 g cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaltam biezpienam pievieno sviestu, ar cukuru sarīvētus olu dzeltenumus, rīvmaizi un rozīnes.
  2. Āboliem izdobj serdi, piepilda tos ar biezpiena masu, cepeškrāsnī cep gatavus(uzmanīgi, lai neizšķīst). Galdā pasniedz ar ogu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi