Biezpiena sacepums ar hurmu

Sastāvdaļas

  • Hurma- 3gab
  • Biezpiens-500g
  • Šķidrs ievārījums- 200g
  • 1 ola
  • Manna-½ glāzes
  • Sviests-1 ēd.k
  • Cukurs- 2ēd.k
  • Krējums- 2 ēd.k
  • Rīvmaize- 1ēd.k

Pagatavošana

1 min.
  1. Hurmu nomizo un sagriež nelielos gabaliņos. caurberztu biezpienu sajauc ar olu, cukuru, mannu un atstāj uz pusstundu uzbriest. Biezpiena masai pievieno hurmu. Ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā formā liek sagatavoto masu, pārziež ar krējumu. Cep cepeškrāsnī 30 min. Pasniedzot sagriež gabalos un pārlej ar ievārījumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi