Rīsu biezputras sacepums

Sastāvdaļas

  • Uz 1 glāzi rīsu
  • 2 gl. piena
  • 2 olas
  • 2 -3 ēd.k. cukura
  • 50 g rozīņu
  • ½ tējk. sāls
  • 1 -2 ēd.k. sviesta
  • Rīvmaize

Pagatavošana

60 min.
  1. nomazgātus rīsus vārīt verdošā ūdenī 10 min. ūdeni noliet, rīsus pārliet ar karstu pienu, pievienot sāli un maisot vārīt 25-30 min. biezputru atdzesē, pievieno cukuru, olas, rozīnes. labi izmaisa. masu liek uz ietaukotas, ar rīvmaizi pārkaisītas veidnes un cep cepeškrāsnī gatavu. pirms cepšanas virsmu var pārziest ar krējumu. pasniedz atdzesētu ar dzērveņu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi