Sākums > Receptes > Deserti

Lazdu rieksti šokolādes glazūrā

2006. gada 4. novembris
Foto: Laura Barkovska
Pagatavošana
1 min
1. Lazdu riekstiem noloba miziņu, nav nepieciešams mazgāt. Šokolādi salauž pa gabaliņiem, uzvāra pienu un ieber šokolādi, turpina vārīt(pienam pirms tam jābūt remdenam, nevis karstam). Uz pannas uzber cukuru un uz nelielas uguns kausē, līdz tas pārvēršas staipīgā masā. Lazdu riekstus apviļā izkausētajā šokolādē un liek ledusskapī uz nakti. Pasniedz, pārlietu ar cukuru(to vēlams gatavot nākošajā dienā, lai nesacietētu). Vēl var izdekorēt ar marcipānu, marmelādi, konfektēm, vafelēm, kokosriekstu skaidiņām.
Uz augšu