Lazdu rieksti šokolādes glazūrā

Sastāvdaļas

  • Apm. 30 lazdu rieksti
  • Divas šokolādes tāfeles(lielās)
  • Cukurs
  • Panna, kas labi kausē cukuru
  • Piens

Pagatavošana

1 min.
  1. Lazdu riekstiem noloba miziņu, nav nepieciešams mazgāt. Šokolādi salauž pa gabaliņiem, uzvāra pienu un ieber šokolādi, turpina vārīt(pienam pirms tam jābūt remdenam, nevis karstam). Uz pannas uzber cukuru un uz nelielas uguns kausē, līdz tas pārvēršas staipīgā masā. Lazdu riekstus apviļā izkausētajā šokolādē un liek ledusskapī uz nakti. Pasniedz, pārlietu ar cukuru(to vēlams gatavot nākošajā dienā, lai nesacietētu). Vēl var izdekorēt ar marcipānu, marmelādi, konfektēm, vafelēm, kokosriekstu skaidiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi