Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Superīgā šokolādes kūka (vegāniem)

2006. gada 1. novembris
Foto: keda
Pagatavošana
45 min
1. Bļodā iesijā miltus un kakao. Pievieno sodu, cukuru un sāli, samaisa.
2. Sausajā maisījumā uztaisa trīs iedobītes. Vienā ielej etiķi (var izklausīties dīvaini, bet etiķi nedrīkst aizmirst. tas paredzēts sodai), otrā eļļu, trešajā - vaniļas esenci. Pārlej ūdeni un kārtīgi samaisa, līdz massa ir viendabīga.
3. Maisījumu ielej cepšanai paredzētajā formā. Nav obligāti jāietauko.
4. Liek krāsnī un 180C cep apmēram 30 min. Pārbauda ar dakšiņu.
5. Ja vēlas, gatavu kūku apsmērē ar glazūru.
Uz augšu