Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Drakulas zupa

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg tomātu
  • 2 sarkanas paprikas
  • 2 sarkanie sīpoli
  • 1 kārbiņa tomātu savā sulā
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes Vorčesteras mērces
  • Cukurs
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Papriku pārgriež uz pusēm,izņem sēklas, katru pusi sagriež 4 sloksnēs, liek cepamtraukā kopār ar svaigiem tomātiem, sīpolu ripiņām un sakapātiem ķiplokiem, apslaka ar eļļu un 220 grādu karstumā cep 20 minūtes. Tad uzmanīgi dārzeņus apgriež un cep vēl 15minūtes.
  2. Trešo daļu izcepto dārzeņu sablenderē kopā ar tomātiem savā sulā, mērci, sāli, cukuru un pipariem. Tad lej tīrā kastrolī. Ņem atlikušo dārzeņu pusi, pielej 250 g ūdens un sablenderē un lej kastrolī. To pašu dara ar atlikušo pusi. Uzkarsē un pavāra minūtes 5-6 , lej krūzītēs un pasniedz.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas