Sautēti rāceņi ar burkāniem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 nelieli rāceņi
  • 2 burkāni
  • Sīpols
  • 2 -3 daiviņas ķiploku
  • 2 ēd.k. eļļas
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Rāceņus un burkānus notīra un sagriež gabaliņos.
  2. Liek uz cepešpannas un nelielā eļļas daudzumā cep 10-15 minūtes.
  3. Tad pielej ūdeni, sāli un sautē līdz gatavībai.
  4. Beigās pievieno saspiestu ķiploku.
  5. Pasniedz ar skābu krējumu.
  6. P.S. Sautēšanai var izmantot māla podiņus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi