Ar šķiņķi un sieru pildīti fenheļi

Sastāvdaļas

  • 2 fenheļa saknes
  • 4 šķēles sutināta šķiņķa
  • 200 g šveices siera
  • 2 ēd.k. sviesta
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • ½ paprikas
  • Dilles

Pagatavošana

1 min.
  1. Fenheļa saknes nomazgā, nogriež pamatnītes un gareniski pārdala uz pusēm.
  2. Izņem vidu, sasmalcina un apcep.
  3. Pievieno sagrieztu šķiņķi, papriku, garšvielas.
  4. Pilda izdobtajos fenheļos, liek cepeškrāsnī un 200 grādu temperatūrā cep apmēram 30 minūtes.
  5. Tad pārkaisa ar rīvētu sieru un turpina cept, līdz siers izkusis.
  6. Pasniedz pārkaisītus ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi