Biezpiena kūka

2006. gada 30. oktobris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Biskvīts.
2. Traukā liek sodu, cukuru, olas, ūdeni, kakao un samaisa. Pieliek miltus un vēlreiz visu kārtīgi samaisa. Formā liek cepampapīru un ielej mīklu. Cep 190...200`c t`, 10min.
3. Pildījums.
4. Ūdeni, biezpienu, miltus samaisa kopā. Pieliek kubiņos sagrieztas aprikozes,
5. putukrējumu un samaisa.
6. Ogu masa.
7. Saldētas avenes atlaidina 0....+6`c t` un liek blenderī. Pieliek cukuru un kuļ līdz iegūst viendabīgas konsistences masu.
8. Kūka.
9. Metāla formā ieklāj pārtikas plēvi un uz tās liek sagrieztu biskvītu.uzklāj pusi no pildījuma. Pa vidu liek biskvīta strēmeles (1*1cm) un uzliek atlikušo pildījumu. Virsū uzklāj atlikušo biskvītu. Liek saldētavā un sasaldē.
10. Pasniegšana.
11. Pīrāgu sagriež gabaliņos. Uzliek uz šķīvja gabaliņu . Šķīvja malā uzlej rīvētu aveņu mērci. Rotā ar piparmētru lapiņu.
Uz augšu