2. Margarīnu samaisa ar cukuru, pieliek olu, skābu krējumu un samaisa. Iesijā miltus un vēlreiz samaisa. Liek saldētavā un pasaldē ~2h mīklu sarīvē un panā pacep ~10min.
5. Un labi samaisa. Liek apaļā formā pa 100g. Liek saldētavā , lai sastingst.
6. Karamele.
7. Ūdenī, nepārtraukti maisot izkausē cukuru, līdz iegūst viendabīgu, brūnganu masu. Nedrīkst būt
8. Cukura gabaliņi. Tad pieliek sviestu un labi samaisa kopā ar cukuru. Maisa kamēr iegūst viendabīgu
9. Masu. Tad pielej pusi saldo krējumu un maisa līdz viss sajaucās. Pielej atlikušo krējumu, labi samaisa
10. Un uzvāra. Tad kad pievienots saldais krējums un tas uzvārās, katls tūlīt jāņem nost no plīts.
11. Mērce.
12. Traukā liek visus produktus. Kārtīgi samaisa un un vāra, līdz iegūst viendabīgu masu.
13. Noformējums.
14. Vienā šķīvja pusē strīpiņās uzlej karameļu- šokolādes mērci. Kūkas gabaliņu liek šķīvja vidū, uzber pūdrcukuru. Rotā ar nomazgātu, nosusinātu fizāli.