Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Pīrāgs „gardā magone

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pīrāgam: Mīkla
  • Īrisu mērce
  • Pustāfelīte melnās šokolādes
  • Mīklai: Magones - nepilna glāze
  • Cukurs - glāze
  • Olas - 8 gb
  • Ceptas mandeļu skaidiņas - pusglāze
  • Rīvmaize - 2 ēd.k
  • Kartupeļu ciete - 2 ēd.k
  • Sviests - ¼ paciņas
  • Kanēlis - tējkarote
  • Īrisu mērcei:Piens – glāze
  • Konfektes īrisi – 200g
  • Salds krējums pusglāze
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Magones aplej ar karstu ūdeni. Nosusina un samaļ kafijas dzirnaviņās. Olas dzeltenumu
  2. Atdala no baltuma un pieliek pie magonēm.
  3. Pieliek mandeles, cukuru, kanēli un samaisa. Rīvmaizi samaisa ar sviestu. Saputo olu baltumu un samaisa ar magoņu masu.
  4. Pakāpeniski pievieno rīvmaizes-sviesta maisījumu
  5. Un kartupeļu cieti.
  6. Mīklu liek formā un cep 40-50min, 180`c t`.
  7. Katliņā lej pienu, pieliek īrisa konfektes un karsē līdz īrisi izkusuši.
  8. Pielej saldo krējumu un uzvāra.
  9. Pīrāgu sagriež gabaliņos. Uzlej īrisu mērci. Apkārt pīrāgam uzber rīvētu šokolādi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas