Apmēram 400 grami vistas krūtiņu, viens sīpols, astoņi līdz desmit mazo kukurūzu galviņu, viens cukini, viena sarkanā paprika, viens neliels puravs, 100 gramu šampimjonu, 2 ēdamkarotes eļļas
Mērce
Viena ēdamkarote karija(indiešu garšviela), viena ceturdaļ tējkarote sarkano piparu, viena līdz trīs sasmalcinātas ķiploku daiviņas, divas ēdamkarotes sojas mērces + 150 gramu ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
15 min.
Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos.
Notīra un sasmalcina sīpolu. Noskalo kukurūzu, cukini, papriku un sagriež sķēļītēs. Noskalo šmpinjonus un sagriež škēlītēs.
Vokpannā uzkarsē eļļu. Nedaudz apcep vistu un sīpolus. Var izmantot arī parasto pannu ar augstām malām.
Pievieno pārējos dārzeņus un maisot nedaudz apbrūnina.
Bagātina ar garšvielām un atšķaidītu sojas mērci. Ēdienu pasniedz tūlīt.