Bebrītis

2006. gada 26. oktobris
Foto: edg@rs
Pagatavošana
1 min
1. Pagatavo marinādi: nedaudz etiķa, piespiež klāt veselu ķiplociņu, piegriež klāt sīpoliņu un citronu, kā arī pievieno sāli un piparus cik nu kuram tīk. Marinādei klāt var pievienot arī majonēzi vai skābo krējumu.
2. Bebrīti sagriež gabalos un iemērc marinādē uz diennakti.
3. Pēc diennakts ņemam laukā un uz pannas apcepam brūnu. Pēc tam liek sautējamā pīļ-pannā, pieber klāt kadiķa ogas un pārīti lauru lapu, var pielikt arī ķiplociņu. Pielej klāt pavisam nedaudz ūdeni un marinādi kurā tas bebrīts mērcējās. Liek cepeškrāsnī un 230 grādos sautē 1h 20min
Uz augšu