Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Bebrītis
  • Etiķis
  • Ķiploks
  • Sīpols
  • Citrons
  • Sāls un pipari
  • 20 kadiķa ogas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pagatavo marinādi: nedaudz etiķa, piespiež klāt veselu ķiplociņu, piegriež klāt sīpoliņu un citronu, kā arī pievieno sāli un piparus cik nu kuram tīk. Marinādei klāt var pievienot arī majonēzi vai skābo krējumu.
  2. Bebrīti sagriež gabalos un iemērc marinādē uz diennakti.
  3. Pēc diennakts ņemam laukā un uz pannas apcepam brūnu. Pēc tam liek sautējamā pīļ-pannā, pieber klāt kadiķa ogas un pārīti lauru lapu, var pielikt arī ķiplociņu. Pielej klāt pavisam nedaudz ūdeni un marinādi kurā tas bebrīts mērcējās. Liek cepeškrāsnī un 230 grādos sautē 1h 20min

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas