Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupelu hamburgeri

2006. gada 25. oktobris
Foto: Laura Apsite
Pagatavošana
1 min
1. Maltas galas pagatavosana
2. maltai galai liek klat sasmalcinatu sipolu, sasmalcinatu kiploku, petersilus, vienu olu, pipari un sals pec garsas.liek lai ieveklas
3. pa to laiku nomizo kartupelus nomazga un griez apalas ripinas apmeram 1 cm.
4. Nem kartupela ripinu un liek virsu malto galu un tad atkal kartupela ripinu un ta sataisa visu galu un kartupelus.
5. uz skivja izber miltus, un otra skivi sakul atlikusas olas, kam pievieno sali.
6. Tad nem hamburgerus sakuma apvarta miltos, pec tam ola un liek uz karstas pannas uz lenas uguns cep no abam pusem kamer gatavs. Pie apgriesanas ir jabut loti uzmanigiem jo var izjuk bet ja pacensas tad sanak loti garsigi pasniedz ar svaigiem salatiem. Labu apetiti
Uz augšu