Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Menca krējuma mērcē

2006. gada 24. oktobris
Foto: Baiba Villere
Pagatavošana
45 min
1. Nomazgājam un iztīram zivi no spurām galvas un iekšām.Tad sagriež zivi tākā šķēlītēs.Tad sakarsējam pannu ar nedaudz eļlas.Paņemam 2olas un bļodiņā sakuļam ar dakšiņu turpievienojam zivs garšvielas,sāli un maltos piparus.Uz šķīvja uzberam miltus panēšanai.Ņemam pa gabaliņam zivi un apvaļajam miltos un tad olā,liekam uz pannas lai cepas smuki brūnas.Pa to laiku paņemam pīli,vai katliņu kur varēs zivi sautēt.Tur ielejam mazliet ūdeni un liek uz uzguns.Ņemam 2burkānus notīram viņus un sarīvējam un arī sīpolus notīram un sagriežam ripiņās.
2. Liekam zivi pīlē un sacepam uz tās pašas pannas sīpolus un tad sarīvētos burkānus.Un kad ir apcepušies liekam pie zivs klāt sautēties.Pievienojot nedaudz garšvielas un sāli pēts garšas.Sautējam kādas 15min.uz mazas uguns.
3. Kad nedaudz pasautējusies tad pa virsu uzliekam krējumu un vēl kādas minūtes 10 pasautējam.Un tad jau būs gatavs..
4. LABU APETĪTI:))
Uz augšu