Vistas krēmzupiņa ar pistācijām

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja-150g
  • Pistācijas-30g
  • Rīsi-60g
  • Sviests-30g
  • Saldais krējums-200g
  • Vārīti olas dzeltenumi-½ gab
  • Dilles

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakumā vistas fileju novāra un izņem no katliņa.Buljonā ieber rīsus un vāra līdz gatavi.Tad rīsus izkaš caur sietiņu un sablendē kopā ar vistas fileju, un iemaisa atpakaļ buljonā ,pielej klāt saldo krējumu un ļauj uzmest burbuli.Pistācijas noloba, applaucē un sasmalcina(ieteiktu piestiņa saberzt), tad tam klāt pievieno olas dzeltenumu un sviestu un masu labi sajauc.
  2. Zupu padodot ieliek karotīti pistaciju massas un sakapatas dilles.
  3. Labu apetīti!!!!!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi