Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolu pudiņš

Ābolu pudiņš
Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g nomizotu ābolu
  • 6-8 ēd. k. cukura + 2 dl cukura
  • 2 ēd. k. izkausēta sviesta
  • 2 olas
  • 100 ml piena
  • 200 ml kviešu miltu
  • 4 tējk. cepamā pulvera
  • Kanēlis
  • Rīvēts muskatrieksts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagatavojas rosībai virtuvē.
    Sagatavojas rosībai virtuvē.
  2. Uzvāra šķēlītēs sagrieztus ābolus ar 1 dl ūdens un 6-8 ēdamk. cukura. Nolej caurdurī un saliek ābolus ugunsizturīgā traukā.
  3. Samaisa cukuru un sviestu.
    Samaisa cukuru un sviestu.
  4. Piejauc olas, pienu un iesijā miltus un cepamo pulveri.
    Piejauc olas, pienu un iesijā miltus un cepamo pulveri.
  5. Pārkaisa ābolus ar kanēli un mazliet muskatriekstu. Pārlej ar mīklu. Cep 160-180 grādos 45 minūtes (līdz paliek brūns). Var pasniegt ar saputotu krējumu.

    Lai labi garšo!
    Pārkaisa ābolus ar kanēli un mazliet muskatriekstu. Pārlej a...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Deserti

Jaunākās receptes