Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolu pudiņš

Ābolu pudiņš

FOTO: No privātā arhīva

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g nomizotu ābolu
  • 6-8 ēd. k. cukura + 2 dl cukura
  • 2 ēd. k. izkausēta sviesta
  • 2 olas
  • 100 ml piena
  • 200 ml kviešu miltu
  • 4 tējk. cepamā pulvera
  • Kanēlis
  • Rīvēts muskatrieksts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagatavojas rosībai virtuvē.
    Sagatavojas rosībai virtuvē.

    FOTO: No privātā arhīva

  2. Uzvāra šķēlītēs sagrieztus ābolus ar 1 dl ūdens un 6-8 ēdamk. cukura. Nolej caurdurī un saliek ābolus ugunsizturīgā traukā.
  3. Samaisa cukuru un sviestu.
    Samaisa cukuru un sviestu.

    FOTO: No privātā arhīva

  4. Piejauc olas, pienu un iesijā miltus un cepamo pulveri.
    Piejauc olas, pienu un iesijā miltus un cepamo pulveri.

    FOTO: No privātā arhīva

  5. Pārkaisa ābolus ar kanēli un mazliet muskatriekstu. Pārlej ar mīklu. Cep 160-180 grādos 45 minūtes (līdz paliek brūns). Var pasniegt ar saputotu krējumu.

    Lai labi garšo!
    Pārkaisa ābolus ar kanēli un mazliet muskatriekstu. Pārlej a...

    FOTO: No privātā arhīva

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mandeļu kēksiņi

Mandeļu kēksiņi

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas