Ābolu pudiņš

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 600 g nomizotu ābolu
  • 6-8 ēd. k. cukura + 2 dl cukura
  • 2 ēd. k. izkausēta sviesta
  • 2 olas
  • 100 ml piena
  • 200 ml kviešu miltu
  • 4 tējk. cepamā pulvera
  • Kanēlis
  • Rīvēts muskatrieksts

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagatavojas rosībai virtuvē.
    Sagatavojas rosībai virtuvē.
  2. Uzvāra šķēlītēs sagrieztus ābolus ar 1 dl ūdens un 6-8 ēdamk. cukura. Nolej caurdurī un saliek ābolus ugunsizturīgā traukā.
  3. Samaisa cukuru un sviestu.
    Samaisa cukuru un sviestu.
  4. Piejauc olas, pienu un iesijā miltus un cepamo pulveri.
    Piejauc olas, pienu un iesijā miltus un cepamo pulveri.
  5. Pārkaisa ābolus ar kanēli un mazliet muskatriekstu. Pārlej ar mīklu. Cep 160-180 grādos 45 minūtes (līdz paliek brūns). Var pasniegt ar saputotu krējumu.

    Lai labi garšo!
    Pārkaisa ābolus ar kanēli un mazliet muskatriekstu. Pārlej a...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

iluta brahmane 2010. gada 11. februāris 13:54
LOTI LOTI gardi delinjam garsoja

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi