Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Ženēvas siera pīrāgs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g mangolda (lapu biešu) vai spināta lapu
  • 2 olas
  • 2 paciņas biezpiena
  • 200 g Ženēvas siera
  • 3 ēdamkarotes rīvmaizes
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa veidnes ietaukošanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Lapas sasmalcina un blanšē (apmēram 30 sekundes). Atdzesē . Atsevišķi sajauc biezpienu un olas. Pieber sāli un piparus pēc garšas. Sieru sagriež salmiņos, pievieno sagatavotajam biezpienam. Tālāk pusi no siera-biezpiena masas sajauc ar atdzisušajām lapām. Cepjamo veidni ieeļļo. Vienmērīgi ieklāj sagatavoto lapu-siera-biezpiena maisījumu. Otro kārtu veido no atlikušās biezpiena-siera masas. Pārkaisa ar rīvmaizi. Cep cepeškrāsnī 220 C 25 minūtes. Kādu brīdi atdzesē un sagriež. Var ēst siltu, bet vislabāk garšo auksts.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas