Ženēvas siera pīrāgs

Sastāvdaļas

  • 300 g mangolda (lapu biešu) vai spināta lapu
  • 2 olas
  • 2 paciņas biezpiena
  • 200 g Ženēvas siera
  • 3 ēdamkarotes rīvmaizes
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa veidnes ietaukošanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Lapas sasmalcina un blanšē (apmēram 30 sekundes). Atdzesē . Atsevišķi sajauc biezpienu un olas. Pieber sāli un piparus pēc garšas. Sieru sagriež salmiņos, pievieno sagatavotajam biezpienam. Tālāk pusi no siera-biezpiena masas sajauc ar atdzisušajām lapām. Cepjamo veidni ieeļļo. Vienmērīgi ieklāj sagatavoto lapu-siera-biezpiena maisījumu. Otro kārtu veido no atlikušās biezpiena-siera masas. Pārkaisa ar rīvmaizi. Cep cepeškrāsnī 220 C 25 minūtes. Kādu brīdi atdzesē un sagriež. Var ēst siltu, bet vislabāk garšo auksts.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi