Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cits pudiņš ar nierēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 1 glāze miltu
  • 1 /3 glāzes tauku (ieteicams nieru)
  • 2 ēdamkarotes auksta ūdens
  • Pildījumam
  • 2 liellopu nieres
  • 4 tējkarotes nieru tauku
  • 2 sīpoli
  • 800 g jaunlopu filejas
  • 1.5 tējkarotes Vočesteras mērces
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 2 ēdamkarotes pētersiļu zaļumu
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu un nieres sagriež mazos kubiņos. Izkausē taukus, pievieno sakapātus sīpolus un apcep zeltainus. Tad pievieno gaļu un nieres un maisot apcep. Pievieno 2 glāzes auksta ūdens, Vočesteras mērci,sāli un piparus un zem vāka sautē 1,5 stundu līdz gatavībai.
  2. Miltus mīklai sajauc ar sāli, sakapātiem taukiem līdz drupatiņu koksistencei, tad apslaka ar 1 ēdamkaroti ūdens un ar dakšiņu izmaisa. Atkārto vēlreiz.
  3. Uzsilda cepeškrāsni. Miltus samaisa ar sviestu, pārkaisa gaļas-nieru sautējumam, maisot pakarsē līdz sautējums sabiezējis. Liek pudiņa cepamformā, pārkaisa ar pētersiļu zaļumiem. Mīklu izrullē, pārklāj formai un rūpīgi aizlipina malas. Cep apmēram 30 minūtes līdz pudiņš zeltaini brūns.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas