Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cits pudiņš ar nierēm

2006. gada 16. oktobris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu un nieres sagriež mazos kubiņos. Izkausē taukus, pievieno sakapātus sīpolus un apcep zeltainus. Tad pievieno gaļu un nieres un maisot apcep. Pievieno 2 glāzes auksta ūdens, Vočesteras mērci,sāli un piparus un zem vāka sautē 1,5 stundu līdz gatavībai.
2. Miltus mīklai sajauc ar sāli, sakapātiem taukiem līdz drupatiņu koksistencei, tad apslaka ar 1 ēdamkaroti ūdens un ar dakšiņu izmaisa. Atkārto vēlreiz.
3. Uzsilda cepeškrāsni. Miltus samaisa ar sviestu, pārkaisa gaļas-nieru sautējumam, maisot pakarsē līdz sautējums sabiezējis. Liek pudiņa cepamformā, pārkaisa ar pētersiļu zaļumiem. Mīklu izrullē, pārklāj formai un rūpīgi aizlipina malas. Cep apmēram 30 minūtes līdz pudiņš zeltaini brūns.
Uz augšu