1. Gaļu un nieres sagriež mazos kubiņos. Izkausē taukus, pievieno sakapātus sīpolus un apcep zeltainus. Tad pievieno gaļu un nieres un maisot apcep. Pievieno 2 glāzes auksta ūdens, Vočesteras mērci,sāli un piparus un zem vāka sautē 1,5 stundu līdz gatavībai.
2. Miltus mīklai sajauc ar sāli, sakapātiem taukiem līdz drupatiņu koksistencei, tad apslaka ar 1 ēdamkaroti ūdens un ar dakšiņu izmaisa. Atkārto vēlreiz.
3. Uzsilda cepeškrāsni. Miltus samaisa ar sviestu, pārkaisa gaļas-nieru sautējumam, maisot pakarsē līdz sautējums sabiezējis. Liek pudiņa cepamformā, pārkaisa ar pētersiļu zaļumiem. Mīklu izrullē, pārklāj formai un rūpīgi aizlipina malas. Cep apmēram 30 minūtes līdz pudiņš zeltaini brūns.