Cordon bleu

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja (var arī teļa gaļu)
  • Šķiņķis
  • Gouda vai Ementāles siers
  • Milti
  • Ola
  • Rīvmaize

Pagatavošana

30 min.
  1. Fileju norīvē ar sāli un pipariem, izdauza.
  2. Uz plānas šķiņķa šķēles uzliek pusīti siera šķēles. Šķiņķi pārloka uz pusēm, lai siers ir vidū.
  3. Filejā iegriež kabatiņu, tajā ievieto šķiņķi ar sieru. Atvērumu aiztaisa ar zobu bakstāmo.
  4. Apvārta vispirms miltos, tad olā, tad rīvmaizē.
  5. Cep sviestā vidējā karstumā 12-14 min. no katras puses.
  6. Personīgs ieteikums - garšo brīnišķigi kopā ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu-lociņu-krējuma salātiem!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi