Sākums > Receptes > Zupas

Sīpolu zupa franču gaumē ar baltmaizi

2006. gada 13. oktobris
Foto: Diana
Pagatavošana
1 min
1. Sīpolus notīra ,nomazgā ,sagriež ripiņās , apcep sviestā (pusē no receptē dotā daudzuma).
2. Apceptos sīpolus sautē vīnā ,pārkaisa ar garšvielām.
3. Pārlej ar pagatavoto buljonu ,vāra 15 minūtes.
4. Baltmaizes šķēles apcep no abām pusēm atlikušajā sviestā.
5. Sarīvē sieru.
6. Pagatavoto zupu ielej ugunsizturīgā traukā ,tās virsu pārklāj ar apceptajām baltmaizes šķēlītēm ,kas apkaisītas ar biezu kārtu siera.
7. Trauku ar sagatavoto zupu karsē-3-4 min. cepeškrāsnī ,kamēr siers ir izkusis.
Uz augšu