Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīti kartupeļi ar šķiņķi un sieru

Pildīti kartupeļi ar šķiņķi un sieru

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 8 vidēja lieluma kartupeļi
  • Eļļa
  • Sāls
  • Pildījuma:
  • 100 g šķiņka
  • 4 ēd. k. rīvēta siera
  • 4 ēd. k. sviesta
  • 1 ēd. k. sasmalcinātu loku
  • 1 šķipsna/s sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Labi nomazgātiem nemizotiem kartupeļiem nogriež apakšiņas un liek cepeškrāsnī uz restēm cepties. Ja nav iespēja cept uz restēm, liek pannā, kurai apakšā palej nedaudz ūdeni un eļļu.
  2. Cep apmēram 30 minūtes vai kamēr kartupeļi mīksti.
  3. Vēl karstiem nogriež cepurītes un izņem nedaudz mīkstumu tā, lai miziņa paliktu vesela.
  4. Kartupeļu mīkstumu samaisa ar sviestu,daļu sarīvētā siera, olas dzeltenumu un sasmalcinātu šķiņķi. Šo masu ar kaudzi iepilda atpakaļ kartupeļu mizā, pārkaisa ar atlikušo sieru.
  5. Vēlreiz liek cepeškrāsnī un cep tikmēr, kamēr siers ir izkusis. Pasniedz karstus kopā ar rūgušpienu vai paniņām.

    Lai labi garšo!
    Vēlreiz liek cepeškrāsnī un cep tikmēr, kamēr siers ir izkus...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena kēkss

Biezpiena kēkss

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas