Dietiskā vistu aknu pastēte

Sastāvdaļas

  • 500g vistu aknu (ar sirsniņām)
  • olas dzeltenums
  • 20g 15% krējuma
  • 3 vidēji lieli burkāni
  • 2 nelieli sīpoli
  • dilles, pētersīļi, lauru lapas, sāls, 20 pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Aukstā ūdenī vāra vistu aknas. Noputo un vāra kamēr tās ir ļoti mīkstas. Tad divas reizes izmaļ caur maļamo mašīnīti. Otrajā reizē lej klāt buljonu. Masai ir jābūt mīkstai un ķepīgai. Ja ir vēlēšanās garšai sacep sīpolus un 10 minūtes apcep masu uz karstas uguns (tad garša būs graudaināka un izteiktāka).
  2. Pilda trauci;nos un atdzesē.
  3. Šovakar pirmo reizi uz dullo sašmorēju un garšo ļoooti labi :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi