Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Dietiskā vistu aknu pastēte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500g vistu aknu (ar sirsniņām)
  • olas dzeltenums
  • 20g 15% krējuma
  • 3 vidēji lieli burkāni
  • 2 nelieli sīpoli
  • dilles, pētersīļi, lauru lapas, sāls, 20 pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Aukstā ūdenī vāra vistu aknas. Noputo un vāra kamēr tās ir ļoti mīkstas. Tad divas reizes izmaļ caur maļamo mašīnīti. Otrajā reizē lej klāt buljonu. Masai ir jābūt mīkstai un ķepīgai. Ja ir vēlēšanās garšai sacep sīpolus un 10 minūtes apcep masu uz karstas uguns (tad garša būs graudaināka un izteiktāka).
  2. Pilda trauci;nos un atdzesē.
  3. Šovakar pirmo reizi uz dullo sašmorēju un garšo ļoooti labi :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas