Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja tomatu mercē

2006. gada 9. oktobris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
25 min
1. Vistas fileju sagriež mazajos gabaliņos un liek katliņā.
2. Gatavos tomātus vāra karstā ūdenī līdz var noņemt mizinu.Kad miza noņemta, tad sagriez nelielos gabalos.Vienu gaļu liek katliņā.Tad griež gurķīšus un arī liek katliņā.Sagriež sīpolu (ieteicams mazos gabaliņos), liek ķatliņā.Tad uzliek atlikušo daļu tomātu.Visam tam pa virsu uzlej nedaudz eļļas aptuv. 2 ēdamkarotes.Visu to liek uz nelielas uguns sautēties.Pa laikam visu to masu maisa.
3. Pēc 20 min. pievieno zaļos zirnīšus (aptuveni 4 - 6 ēdamkarotes).Pēc 5 min. pievieno krējumu.Visu kārtīgi samaisa un pasautē līdz sāk nedauzd burbuļot.
4. Pasniec ar kartupeļiem, makaroniem vai rīsiem.
Uz augšu