Bišu " šūnas"

2006. gada 7. oktobris
Foto: Madara Šimkūne
Pagatavošana
40 min
1. vispirms pievieno sviestu un izkause un nelielas uzguns, tad pievieno jau nolobītos īrisus un uz nelielas uguns karsē nemitīgi maisot,kad īriss izkusis(tas iegūst krēmīgu konsistenci un kļūst gaiši brūns) pievieno kukurūzu nūjiņas un kārtīgi maisa.
2. kad nūjiņas liekas kārtīgi apmaisījušās ar īrisu tās iekārto traukā un mazliet peispiež, lai viņas sakrītas un ļauj sastingt!
3. !!!ATCERIES!!! īrisus drīkst karsēt tikai uz lēnas uguns, un tie nevienā brīdī nedrīkst burbuļot!
4. !!!ATCERIES!!! visu laiku īriss ir jāmaisa, lai nepiedeg!
5. Ja Jūs ievērosiet manus norādījumus, tad viss sanāks kā nākas!
6. LAI LABI GARŠO! :)
Uz augšu