Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Crema pasticcera

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 100 gr cukurs
  • 75 gr miltu
  • 500 ml piena
  • Citrona miza vai vanila
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Atdala olas dzeltenumu no olas baltuma.(Tiks izmantots tikai olas dzeltenums). Olas dzeltenumu saputo ar cukuru kamer sanak viendabiga,staipiga masa. Tad pievieno miltus,kartigi samaisa. Ja sanak parak biezs tad pievieno 2-3 edamkarotes auksta piena.
  2. Uzkarse pienu pievienojot vanilu vai citrona mizu (apm vienu treshdalu no citrona). karse (uz maza uguns lai ilgak,lai citronu miza atdod vairak aromata) bet ne vara.
  3. Kad piens karsts,iznem citronu mizas. Nonem no uguns. Tad maisot pa druskai lej ieksha sagatavoto olas dzeltenumu. Neparstajot maisiit. Kad visspievienots,uzliek uz maza uguns un maisa kamer paliek biezs.
  4. Sanakuso kremu nokash caur sietinu(ar ne parak maziem cauruminiem,savadak neies cari). Tad kremu ieliek traucinja un parklaj a plevi. Ieliek ledusskapi atdzist.
  5. Shi ir italju recepte.
  6. Tas buus vienai,divam personam.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas